Warrior for Love & Truth

 

 

Van jongs af aan was ik al de dappere die opstond of sprak als iets niet klopte en als de waarheid en/of liefde in het gedrang kwam.

Met mijn heldere weten en hypersensitiviteit kan ik snel en goed waarnemen wat er werkelijk gebeurt en wat verhalen van mensen zijn die over de waarheid heen geplakt worden. Hierdoor heb ik mij altijd geroepen gevoeld om op te komen voor het grotere goed, het welzijn van iedereen en bij conflicterende situaties naar eerlijkheid en gelijkheid de beste keuze te maken. 

Mijn leven is een reis van bewuste persoonlijke ontwikkeling geweest, waarbij ik zowel mijn rationele, mannelijke kant en IQ als mijn emotionele, spirituele en vrouwelijke kant heb ontwikkeld:

Studie Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (1988-1994)-->Financieel + IT Consultant (1995-1998)-->Consultant Werving & Selectie (1998-2000)-->Docent Economie & M&O en Counselor (bovenbouw Havo/VWO) (2000-2008)-->EFT (Emotional Freedom Techniques) Trainer & Coach (2008-2011)-->Tantramasseuse/Energiewerker & Coach/Trainer (2012-heden) en vanaf juli 2017 met De-armouring erbij.

Na mijn rationele studie heb ik vanaf 1993 heel wat cursussen en workshops gevolgd op het gebied van psychologie, energiewerk en coaching/counseling/trainerschap/docentschap:

Communicatietraining (3 stuks), cursus didactiek, cursus de mens in ontwikkeling, cursus esoterische psychologie, cursus doeltreffend presenteren, cursus inleiding in de psychologie, cursus intuïtief bewustzijn, Reiki I & II, opleiding counseling, cursus gespreksvoering, cursus kunst te leven, training omgaan met faalangst, cursus focussen, training omgaan met leer-, gedrags-, en sociaal emotionele problemen, cursus transcendente meditatie, cursus ontspanningsmassage, opleiding Emotional Freedom Techniques (EFT) level 1, 2, 3, workshop nieuwe tijdskinderen, cursus Chi Gong, workshop mindfulness, cursus verlichting, cursus mediumschap, cursus Quantum Touch, workshop zelfgenezing, vipassana retraite in Thailand, cursus cosmic energy connection Facilitator I & II, workshop energetische clearing, cursus reconnective healing en the reconnection, workshop deugden, cursus mindfulness, cursus vertrouwen, meerdere tantraworkshops, training de-armouring level 1 en 2.

Voor mij gaat het leven vooral over het groeien in zelfkennis en zelfacceptatie om uiteindelijk tot zelfliefde te komen. Naast deze voor mij natuurlijke focus heb ik mede door een aantal jaren verplichte rust (vanwege zware artrose door aangeboren heupdysplasie in combinatie met hier heel veel tijd aan besteed. Ik ben in het totale niets gezonken waarin ik ben uitgekomen bij een stuk zelfrealisatie. Ik leef vanuit liefde voor al dat is en leef zo veel mogelijk in het nu en in vertrouwen op de flow (de levensstroom/divine order).

Ik heb altijd het gevoel gehad hier op aarde te zijn voor iets groters dan voor mezelf, een gevoel van roeping. Vandaar dat ik me thuis voelde in het docentschap/trainerschap, het anderen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei in bewustzijn en zelfliefde.

 

Ik voel me ondertussen enorm dankbaar voor alles, hoe zwaar het ook is geweest. Zwaar omdat ik me niet thuis voelde onder de meeste mensen, dit vanwege mijn grotere bewustzijn, heldere weten en mijn gevoel van het hebben van een roeping en mijn warriorschap. Hierdoor heb ik nogal wat confrontaties gehad met andere mensen, mensen die niet gewend waren voor de absolute waarheid te gaan en voorbij hun subjectieve waarheden te kijken. Nu ben ik vooral blij dat steeds meer mensen aan het ontwaken zijn, waardoor steeds meer mensen beseffen wat waar is en wat de bedoeling is hier op aarde: ons licht dat we zijn laten schijnen door te leven vanuit liefde, met onszelf en alles dat leeft. En leven vanuit vertrouwen in plaats vanuit controle en vanuit vrijheid in plaats van beperkende overtuigingen.

 

 Part of my visionboard

 Katja de Groot
Empress of my empire & warrior for love & truth

Love heals all wounds & calls our soul home