Your journey in this world is to open up to the light within

 

Het gaat om de 1-wording, via de ander met jezelf, een soort van thuiskomen. Door zeer diepe ontspanning en het verhogen van de energie (liefdesenergie en seksuele energie) zul je emotionele en energetische blokkades, spanningen, pijn en trauma's los kunnen laten op een gezonde en liefdevolle manier. Je zult je vrijer, krachtiger, lichter & lekkerder voelen en je zult bewuster aanwezig zijn in jouw lijf en in het leven.

Het doel van Tantra is geestelijke verruiming en bevrijding, d.m.v. een overdaad aan liefde.

Het doel van De-Armouring is jou te empoweren door oude pijn te helen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door jouw leven te belichten vanuit mijn visie over wat waar is en hoe het leven werkt en bedoeld is te leven, zal ik jou spiegelen en laten inzien waarin je kunt groeien in zelfliefde. Mijn doel is dat jij bewuster wordt van jouw creatiekracht en dat je lichter en vooral vrijer door het leven kan gaan met meer focus op jouw zijn dan op jouw doen. Jouw zijn gaat vooral over jouw normen & waarden en geloofsovertuigingen van waaruit jij leeft.

Uit alles mag blijken dat jij zelfliefde hebt! 

 

 

 

 

Een retraite waarin je helemaal naar binnen gaat, geestelijk, lichamelijk en energetisch en waarin je naar buiten, de natuur in en in beweging gaat.

 

Tantra-massage & de-armouring 

 

Een bad van liefde, ultieme ontspanning, healing en volop genieten. 

Bij Tantra (in het sanskriet: weefgetouw) gaat het over alle aspecten/delen van jezelf tot een geheel samen laten komen. D.m.v. liefdevolle aanraking en energie-uitwisseling van onze twee lichamen kun je jezelf geheel ontmoeten en omarmen, dat is diep helend en kan voelen als een soort thuiskomen in jezelf of een ontmoeting met het goddelijke in jou. Hierbij ben jij de ontvanger en hoef je niet na te denken wat te doen. De kunst van het schaamteloos ontvangen zal jouw vrouwelijke energie laten stromen en in balans brengen met jouw mannelijke energie. Je gaat van aanwezigheid in jouw mind naar jouw hart.

Bij de-armouring gaat het om het afdoen van jouw harnas, jouw bescherming die jij hebt opgebouwd (vooral tijdens de eerste 7 levensjaren), het gaat ook om reparenting, het helen van jouw innerlijk kind. De-armouring zal je bevrijden van oude onverwerkte pijnen en het zal je bekrachtigen van wie je werkelijk bent. Het is lichaams- en energiewerk met behulp van het aanraken van drukpunten, bewuste ademhaling en het maken klank.   

Ik heb mijn training gehad bij de besten: Susanne Roursgaard, De'an Matuka & Sanna Sanita at 
De-armouring Training. Ik sta ook op hun site als 1 van de aanbevolen De-armouring Practitioners

 

I work from the most loving place, being fully present & aligned and allowing the Divine to work its mysterious magic. I will help you surrender and allow love & sensuality take you on a journey back home. I will coach & guide you to more body, mental and spiritual consciousness. My intention for you is more empowerment, freedom, trust, truth and love in your life. 

 

Een sessie duurt ongeveer 2 uur en kost 200,-

 

 

 

 

Coachsessie: "Hoe wakker en liefdevol ben jij?"  (voor kinderen zie de sessie meer zelfvertrouwen voor uw kind)

 

In een coachsessie heb ik niet veel tekst nodig van jou om tot de kern te komen en te belichten waar jij nog kan groeien in bewustzijn en (zelf)liefde. Mijn focus is jou te laten beseffen wat werkelijk waar is en wat jouw perceptie is. We onderzoeken ook op welke geloofsovertuigingen jouw percepties zijn gebaseerd, waardoor jij kunt kiezen voor nieuwe en meer ondersteunende  geloofsovertuigingen, waardoor jij meer jouw gewenste realiteit kunt creëren. Ik kan ook de zelfhulp-methode EFT = Emotional Freedom Techniques inzetten. Deze methode is een opvolger van de methode EMDR, waarbij je emoties op herinneringen, negatieve overtuigingen en gevoelens in het nu kunt ontladen op een hele snelle en veilige manier. Bij EFT, in tegenstelling tot EMDR, kun je deze methode uiteindelijk zelf leren en op jezelf toepassen, zonder hulp van een therapeut, mede omdat deze methode veel meer veiligheid biedt.

 

I coach you in recognizing where in your story you can grow in selflove & truth. 

Een coachsessie op locatie kost 40,-  per half uur. En kan ook per email, telefoon of skype en kost dan 20,- per kwartier. (mede omdat ik maar weinig woorden (van jou en mezelf) nodig heb, dat scheelt veel tijd)

 

 

Retraite (6 of 10 uur)

 

Een retraite in een natuurrijke omgeving met verschillende activiteiten, veel stilte en op jezelf zijn. Ik begeleid alleen jou of je kunt met z/n tweeën, drieën of vieren komen.

Inhoud van de dag:

- intake + coaching (neem een foto van een hele jonge zelf mee)

- stilte en schrijfpauze

- lichaamswerk (shaken, ademen, chi kong)

- meditatie, liggend, luisterend naar muziek en focus op ademhaling

- stilte en schrijfpauze

- lunch (vooraf stemmen we de opties af waaruit je kunt kiezen)

- bewust in de natuur zijn, met al jouw zintuigen open & bewust waarnemen 

- stilte en schrijfpauze

- gongsessie (Beekbergen) of yogaswingsessie (Dronten)

- stilte en schrijfpauze

- ademsessie volgens Wim Hof (the iceman)

- Tantramassage met de-armouring (1 uur of 1/2 uur bij 6 uurs retraite)

- stilte en schrijfpauze

- Eten of einde retraitedag (bij 6 uur)

- coaching

- aligned & symmetrisch dansen (party), optie met plantmedicine

 

De lange dag is van 10:00-20:00. De prijs is 500,-  (kom je met z'n tweeen dan is het 450,- , met z'n drieen 420,- en met z'n vieren 400,- p.p.)

De kortere dag is van 10:00-16:00 en kost 400,- (350,-, 330,-, 320,-)


Gong-sessie

De harmonieuze & helende klanken van de gong zijn zuivere geluidsgolven die elke cel van jouw lichaam doordringen.

 

Een gongsessie is als sonic therapy, de harmonieuze klanken zorgen voor heling van lichaam en geest. Lekker liggen en de trillingen van de gong door je heen laten gaan. Je komt in een stilte in jezelf omdat de luide klanken alles overstemmen, zelfs jouw gedachten. Het zal je ultieme ontspanning, meer balans, meer gronding en alignement brengen. 

 

Longing for a lazy way of revitalizing your body, mind & soul?
The sounds from the gong are immense & intense!

 

Een gongsessie duurt ongeveer een 1/2 uur en kost 50,-. Indien je met meer mensen komt: 40,- per persoon

Kindercoaching: meer zelftvertrouwen voor uw kind!

Het belangrijkste wat we kinderen te leren hebben is zelfvertrouwen.

Ik coach jouw/jullie kind zodat zijn/haar zelfvertrouwen zal toenemen.

Ik gebruik daarbij ook mijn hond (bordercollie), mijn ervaring als faalangstreductie trainer en jullie als ouders.

Ik zal met mijn hond Noa (een hele speelse betrouwbare hond, border collie) een uur met uw kind doorbrengen. We zullen spelen, praten en lachen. Ik zal vooral ingaan op het gevoel, het zelfbeeld, eerdere ervaringen en de geloofsovertuigingen van uw kind. Ik zal waarschijnlijk ook de zelfhulpmethode EFT (Emotional Freedom Techniques) (zie bij coachsessie hierboven voor meer uitleg) inzetten. U kunt als ouder op een afstandje ons aanschouwen als u dat wenst. Daarna zal ik bij u thuis een uur doorbrengen, het liefst met de hele familie en rond etenstijd om zo te kunnen oberserveren waarin ik nog groei zie als het gaat om het creeeren van meer  zelfvertrouwen en bewustzijn bij uw kind. Vooraf aan de sessie zal ik met behulp van EFT bepalen hoe groot het zelfvertrouwen en de eigen wijsheid is van uw kind volgens uw kind zelf en volgens u als ouder(s). Dit zal ik ook aan het einde van de sessie doen, om zo te kunnen zien of het gegroeid is. 

 

Give your child the confidence it needs to be free & happy! 

 

Deze coachsessie duurt 2  uur en kost 120,-  

 

Dans-sessie

Tijdens een danssessie leer ik je aligned & symmetrisch dansen, hierdoor zal er meer energie door  jou heen stromen en ben je doorgaans meer  verbonden met hemel & aarde. 

ik doe het voor en jij volgt en uiteindelijk begrijp je hoe het werkt en ga je vrij je eigen flow volgen. Door deze manier van dansen ben je het meest beschikbaar voor de energie die van boven en van onder door jou heen wil stromen. Daarbij kan ik je ook nog wat yoga-achtige houdingen voordoen als afwisseling voor een heerlijke dance-workout voor meer energie! Jij als energiewezen laat de torus die jij bent vrijer stromen.

 

I will teach you how to dance as aligned & symmetrically as possible and you will  experience your body as an optimal channel for the energy of the cosmos & the earth. You as a torus (being of energy) will flow  more freely.

 

Een danssessie kan zo lang duren als jij wilt en kost 20,- per half uur