Your journey in this world, open up to the light within

Sessie Tantramassage +                      De-armouring

Door het verhogen van de liefdes- en seksuele energie zul je emotionele en energetische blokkades, spanningen, pijn en trauma's loslaten op een gezonde en liefdevolle manier. En je zult je vrijer, krachtiger, lichter, lekkerder en sensueler voelen.

 

Bij Tantra (in het sanskriet: weefgetouw) gaat het over alle aspecten/delen van jezelf tot een geheel samen laten komen. Het ontmoeten en omarmen van alle aspecten is diep helend en kan voelen als een soort thuiskomen in jezelf of een ontmoeting met het goddelijke in jou.

Bij de-armouring gaat het om het afdoen van jouw harnas, jouw bescherming die jij hebt opgebouwd, het gaat ook om reparenting, het helen van jouw innerlijk kind, jezelf bevrijden en het bekrachtigen van wie je nu bent. Het is lichaams- en energiewerk met behulp van het aanraken van drukpunten, bewuste ademhaling, en klank naast een bad van liefde en ontspanning en genieten.

 

Ik heb mijn training gehad bij de besten: Susanne Roursgaard, De'an Matuka & Sanna Sanita at 
De-armouring Training. Ik sta ook op hun site als 1 van de aanbevolen De-armouring Practitioners

 

I work from the most loving place, being fully aligned and allowing the Divine to work its mysterious magic. I will help you surrender and allow love & sensuality take you on a journey back home. I will coach & guide you to more body, mental and spiritual consciousness. My intention for you is more empowerment, freedom, trust, truth and love in your life. 

 

Een sessie duurt ongeveer 2 1/2 uur en kost 170,-

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.

Coachsessie/ Lessons in Selflove

Door jouw issues te belichten vanuit mijn visie over wat waar is en wat de bedoeling van het leven is, zul je jouw leven een stuk lichter, vrijer en blijer ervaren. Ik noem het lessen in zelfliefde.

 

In een coachsessie heb ik niet veel tekst nodig van jou om tot de kern te komen en te belichten waar jij nog kan groeien in zelfliefde. Daarnaast is mijn focus op wat werkelijk waar is en wat jouw perceptie is. We onderzoeken ook op welke geloofsovertuigingen jouw percepties zijn gebaseerd, waardoor jij kunt kiezen voor nieuwe en ondersteunende  geloofsover-tuigingen die jou wel helpen jouw gewenste realiteit te creëren. Mijn visie op het leven is dat we geboren worden met het eenheidsbewustzijn en gedurende onze eerste levendsjaren groeit ons zelfbewustzijn door het aanschouwen van onze omgeving (vooral onze ouders) en als we ouder worden groeien we in zelfkennis, zelfacceptatie en zelfliefde om uiteindelijk meer en meer te beseffen dat alles 1 is en dat wij licht & liefde zijn. 

Ik kan ook de zelfhulpmethode EFT = Emotional Freedom Techniques inzetten. Deze methode is een opvolger van de methode EMDR, waarbij je emoties op herinneringen en op hoe je je in het nu voelt kunt ontladen op een hele snelle en veilige manier. In tegenstelling tot EMDR kun je uiteindelijk deze methode op jezelf toepassen, zonder hulp van een therapeut.

 

I coach you in recognizing where in your story you can grow in selflove & truth. 

 

Een coachsessie op locatie kost 40,-  per half uur. En kan ook per email of telefoon en kost dan 20,- per kwartier. 

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.

 

 

 

Gongsessie & Danssessie

De harmonieuze & helende klanken van de gong zijn zuivere geluidsgolven die elke cel van jouw lichaam doordringen.
Tijdens een danssessie leer ik je gecenterd & symmetrisch dansen, hierdoor zal er meer energie door jou heen stromen en ben je doorgaans meer aligned (verbonden met hemel en aarde).

 

Een gongsessie is als sonic therapy, de harmonieuze klanken zorgen voor heling van lichaam en geest. Lekker liggen en de trillingen van de gong door je heen laten gaan. Je komt in een stilte in jezelf omdat de luide klanken alles overstemmen, zelfs jouw gedachten. Het zal je ultieme ontspanning, meer balans, meer gronding en centering brengen. 

 

Longing for a lazy way of revitalizing your body?
The sounds from the gong are immense & intense and help you heal your body & mind.

 
Optioneel:

Daarna gaan we aligned & symmetrisch dansen, ik doe het voor en jij volgt en uiteindelijk begrijp je hoe het werkt en ga je vrij je eigen flow volgen. Door deze manier van dansen ben je het meest beschikbaar voor de energie die van boven en van onder door jou heen wil stromen. Daarbij kan ik je ook nog wat yoga-achtige houdingen voordoen als afwisseling voor een heerlijke dance-workout voor meer energie! Jij als energiewezen laat de torus die jij bent vrijer stromen.

 

I will teach you how to dance as aligned & symmetrically as possible and you will experience your body as an optimal channel for the energy of the cosmos & the earth. You as a torus (being of energy) will flow  more freely.

 

Een gongsessie duurt ongeveer een 1/2 uur en kost 50,-.
Een danssessie duurt ongeveer een 1/2 uur en kost 20,-
 

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.

Sessie Selfcare

Een sessie Selfcare/zelfzorg gaat om het aandacht geven aan jezelf, in de vorm van: 

- ademhalingsoefeningen
- lichaamswerk

- gecenterd + symmetrisch      dansen 

- een tantramassage

- een de-armouringsessie

- de zelfhulpmethode             emotional freedom   techniques (EFT) leren

 

In een sessie zelfcare begeleid ik jou hierbij, dus ik leer je hoe je dit met jezelf thuis kunt doen. Hierdoor heb je niemand meer nodig but yourself! Echt het beste geschenk dat je jezelf kunt geven. Hoe vaker jij vibreert op de frequentie van liefde hoe meer liefde jij zult ervaren in jouw leven en hoe meer jij anderen hiermee "besmet".
Dus jij gaat zelf aan de slag met jouw innerlijk kind door middel van self-de-armouring. En jij gaat zelf zorgen voor jouw sexsuele energie via een tantramassage aan jezelf. En jij gaat zelf aligned dansen, zo vrij als een vogel. En je kunt ook kiezen om EFT te leren, een simpele en heel effectieve manierI om emotionele lading (op herinneringen of in je lijf) kwijt te raken. Ik leer het jou allemaal en ik gun het jou allemaal.

Ik spreek uit ervaring, want ik heb heel wat tijd heb vrij gemaakt afgelopen jaren om mijn trillingsfrequentie te verhogen, met als doel op het niveau van  licht/ liefdesfrequentie te komen. Het wordt ook wel ascension genoemd, de weg naar het licht, het licht in jou. En die ervaringen met jezelf, waarbij je deze frequentie ervaart tijdens een sessie selfcare, mag jouw nieuwe verslaving worden. 

 

Een sessie duurt 1 - 2 1/2  uur afhankelijk van wat je allemaal wilt leren. In 2 1/2 uur kan ik je alle boven vermelde dingen leren.  Per uur kost het 70,- 

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.