Your journey in this world is to open up to the light within

 

Het gaat om de 1-wording, via de ander met jezelf, een soort van thuiskomen. Door zeer diepe ontspanning eh het verhogen van de energie (liefdesenergie en seksuele energie) zul je emotionele en energetische blokkades, spanningen, pijn en trauma's los kunnen laten op een gezonde en liefdevolle manier. Je zult je vrijer, krachtiger, lichter & lekkerder voelen en je zult bewuster aanwezig zijn in jouw lijf en in het leven.

Het doel van Tantra is geestelijke verruiming en bevrijding, d.m.v. een overdaad aan liefde.

Het doel van De-Armouring is jou te empoweren door energieblokkades op te heffen, oude pijn te helen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Door jouw leven te belichten vanuit mijn visie over wat waar is en wat de bedoeling van het leven is, zul je jouw leven een stuk lichter, vrijer en blijer ervaren. Mijn doel is dat jij bewuster wordt van jouw creatiekracht en dat je lichter en vooral vrijer door het leven kan gaan met meer focus op jouw zijn dan op jouw doen. Jouw zijn gaat vooral over jouw normen en waarden en geloofsovertuigingen van waaruit jij leeft. Uit alles mag blijken dat jij zelfliefde hebt! 

 

 

 

 

 

 

Een retraite waarin je helemaal naar binnen gaat, geestelijk, lichamelijk en energetisch. En waarin je naar buiten, de natuur in en in beweging gaat.
De lange dag is van 10:00-20:00 en is mogelijk met lovesmoke. De prijs is 300,- (met z'n tweeen is het 450,-).
De kortere dag is van 10:00-16:00 en kost 200,- (met z'n tweeen 350,-)

Sessie De-armouring + Tantra-massage 

 

Bij Tantra (in het sanskriet: weefgetouw) gaat het over alle aspecten/delen van jezelf tot een geheel samen laten komen. D.m.v. liefdevolle aanraking en energie-uitwisseling van onze twee lichamen kun je jezelf geheel ontmoeten en omarmen, dat is diep helend en kan voelen als een soort thuiskomen in jezelf of een ontmoeting met het goddelijke in jou. Hierbij ben jij de ontvanger en hoef je niet na te denken wat te doen. De kunst van het ontvangen zal jouw vrouwelijke energie laten stromen en in balans brengen met jouw mannelijke energie.

Bij de-armouring gaat het om het afdoen van jouw harnas, jouw bescherming die jij hebt opgebouwd, het gaat ook om reparenting, het helen van jouw innerlijk kind, jezelf bevrijden en het bekrachtigen van wie je werkelijk bent. Het is lichaams- en energiewerk met behulp van het aanraken van drukpunten, bewuste ademhaling, en klank, naast een bad van liefde en ontspanning en volop genieten.

Ik heb mijn training gehad bij de besten: Susanne Roursgaard, De'an Matuka & Sanna Sanita at 
De-armouring Training. Ik sta ook op hun site als 1 van de aanbevolen De-armouring Practitioners

 

I work from the most loving place, being fully aligned and allowing the Divine to work its mysterious magic. I will help you surrender and allow love & sensuality take you on a journey back home. I will coach & guide you to more body, mental and spiritual consciousness. My intention for you is more empowerment, freedom, trust, truth and love in your life. 

 

Een sessie duurt ongeveer 2 uur en kost 170,

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.
In case of a low income a lower price is possible. 

 

 

Coachsessie: "Hoe wakker en liefdevol ben jij?"

 

In een coachsessie heb ik niet veel tekst nodig van jou om tot de kern te komen en te belichten waar jij nog kan groeien in bewustzijn en (zelf)liefde. Mijn focus is jou te laten beseffen wat werkelijk waar is en wat jouw perceptie is. We onderzoeken ook op welke geloofsovertuigingen jouw percepties zijn gebaseerd, waardoor jij kunt kiezen voor nieuwe en meer ondersteunende  geloofsovertuigingen, waardoor jij meer jouw gewenste realiteit kunt creëren. Mijn visie op het leven is dat we geboren worden met het eenheidsbewustzijn en gedurende onze eerste levensjaren groeit ons zelfbewustzijn door het aanschouwen van onze omgeving (vooral onze ouders) en als we ouder worden groeien we in zelfkennis, zelfacceptatie en zelfliefde om uiteindelijk meer en meer te beseffen dat alles 1 is en dat wij licht & liefde zijn. 

Ik kan ook de zelfhulp-methode EFT = Emotional Freedom Techniques inzetten. Deze methode is een opvolger van de methode EMDR, waarbij je emoties op herinneringen, negatieve overtuigingen en gevoelens in het nu kunt ontladen op een hele snelle en veilige manier. In tegenstelling tot EMDR kun je deze metho-de uiteindelijk zelf leren en op jezelf toepassen, zonder hulp van een therapeut, mede omdat deze methode veel meer veiligheid biedt.

I coach you in recognizing where in your story you can grow in selflove & truth. 

Een coachsessie op locatie kost 40,-  per half uur. En kan ook per email of telefoon en kost dan 20,- per kwartier. (mede omdat ik maar weinig woorden (van jou en mezelf) nodig heb, dat scheelt veel tijd)

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.  In case of a low income a lower price is possible. 

 

Retraite + De-Armouring dag (6 of 10 uur)

 

Een retraitedag in een natuurrijke omgeving met verschillende activiteiten, veel stilte en op jezelf zijn. Ik begeleid alleen jou of je kunt met z/n tweeen komen, dus alle aandacht voor jou/jullie.

Inhoud van de dag:

- intake + coaching (neem een foto van een hele jonge zelf mee)

- stilte en schrijfpauze

- lichaamswerk (shaken, ademen, chi kong)

- meditatie, liggend, luisterend naar muziek en focus op ademhaling

- stilte en schrijfpauze

- lunch

- bewuste wandeling en veel stilstaan in de natuur

- stilte en schrijfpauze

- gongsessie (Beekbergen) of yogaswingsessie (Dronten)

- stilte en schrijfpauze

- ademsessie volgens Wim Hof (the iceman)

- De-armouringsessie (1 uur of 1/2 uur bij 6 uurs retraite)

- stilte en schrijfpauze

- Eten of einde retraitedag (bij 6 uur)

- coaching

- aligned & symmetrisch dansen (party) optie met lovesmoke

 


Gong-sessie

De harmonieuze & helende klanken van de gong zijn zuivere geluidsgolven die elke cel van jouw lichaam doordringen.

 

Een gongsessie is als sonic therapy, de harmonieuze klanken zorgen voor heling van lichaam en geest. Lekker liggen en de trillingen van de gong door je heen laten gaan. Je komt in een stilte in jezelf omdat de luide klanken alles overstemmen, zelfs jouw gedachten. Het zal je ultieme ontspanning, meer balans, meer gronding en centering brengen. 

 

Longing for a lazy way of revitalizing your body, mind & soul?
The sounds from the gong are immense & intense and will help to heal your body & mind.

 

Een gongsessie duurt ongeveer een 1/2 uur en kost 50,-. Indien je met meer mensen komt: 40,- per persoon
In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.  In case of a low income a lower price is possible. 

Confidence boost coaching and birthday party

Het belangrijkste wat we kinderen te leren hebben is zelfvertrouwen. Ik coach jouw/jullie kind zodat zijn/haar zelfvertrouwen zal toenemen, een boost zal krijgen. Ik gebruik daarbij ook mijn hond (bordercollie) en mijn ervaring (en dus oefeningen) als faalangstreductie trainer en jullie als ouders (minimaal 1 sessie samen met je kind)

Naast coachingssessies in het verhogen van het zelfvertrouwen van het kind, heb ik ook een programma voor een verjaardagsfeestje, confidence boost birthday party! 
We zullen praten, dansen (als een dier, waar ze zichzelf het meest of vinden lijken), eten (gezonde kleine hapjes) en oefeningen doen die het zeflvertrouwen verhogen.


Give your child the confidence it needs to be free & happy! 

 

Een coachingsessie duurt 1  uur en kost 70,-

Een confidence boost birthday party duurt 3 uur en kost 40,- per kind (4-8 kinderen)

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.  In case of a low income a lower price is possible. 

Dans-sessie

Tijdens een danssessie leer ik je gecenterd & symmetrisch dansen, hierdoor zal er meer energie door  jou heen stromen en ben je doorgaans meer aligned (in 1 lijn verbonden met hemel & aarde). 

Daarna gaan we aligned & symmetrisch dansen, ik doe het voor en jij volgt en uiteindelijk begrijp je hoe het werkt en ga je vrij je eigen flow volgen. Door deze manier van dansen ben je het meest beschikbaar voor de energie die van boven en van onder door jou heen wil stromen. Daarbij kan ik je ook nog wat yoga-achtige houdingen voordoen als afwisseling voor een heerlijke dance-workout voor meer energie! Jij als energiewezen laat de torus die jij bent vrijer stromen.

 

I will teach you how to dance as aligned & symmetrically as possible and you will  experience your body as an optimal channel for the energy of the cosmos & the earth. You as a torus (being of energy) will flow  more freely.

 

Een danssessie kan zo lang duren als jij wilt kost 20,- per half uur

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.  In case of a low income a lower price is possible.