Your journey in this world is to open up to the light within

 

 

Het gaat om de 1-wording, via de ander met jezelf, een soort van thuiskomen. Door het verhogen van de energie (liefdesenergie en seksuele energie) zul je emotionele en energetische blokkades, spanningen, pijn en trauma's los kunnen laten op een gezonde en liefdevolle manier. Je zult je vrijer, krachtiger, lichter, lekkerder voelen en je zult bewuster aanwezig zijn in jouw lijf en in het leven.

Het doel van Tantra is geestelijke verruiming en bevrijding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door jouw issues te belichten vanuit mijn visie over wat waar is en wat de bedoeling van het leven is, zul je jouw leven een stuk lichter, vrijer en blijer ervaren. Mijn doel is dat jij bewuster wordt van jouw creatiekracht, jouw invloed op jouw eigen leven en dat je lichter en vooral vrijer door het leven kan gaan met meer de focus op jouw zijn dan op jouw doen. Jouw zijn gaat vooral over jouw normen en waarden en geloofsovertuigingen van waaruit jij leeft. Uit alles mag blijken dat jij zelfliefde hebt! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sessie Tantra-massage +

De-armouring

 

Bij Tantra (in het sanskriet: weefgetouw) gaat het over alle aspecten/delen van jezelf tot een geheel samen laten komen. D.m.v. liefdevolle aanraking en energie-uitwisseling van onze twee lichamen kun je jezelf geheel ontmoeten en omarmen, dat is diep helend en kan voelen als een soort thuiskomen in jezelf of een ontmoeting met het goddelijke in jou.

Bij de-armouring gaat het om het afdoen van jouw harnas, jouw bescherming die jij hebt opgebouwd, het gaat ook om reparenting, het helen van jouw innerlijk kind, jezelf bevrijden en het bekrachtigen van wie je werkelijk bent. Het is lichaams- en energiewerk met behulp van het aanraken van drukpunten, bewuste ademhaling, en klank naast een bad van liefde en ontspanning en volop genieten.

 

Ik heb mijn training gehad bij de besten: Susanne Roursgaard, De'an Matuka & Sanna Sanita at 
De-armouring Training. Ik sta ook op hun site als 1 van de aanbevolen De-armouring Practitioners

 

I work from the most loving place, being fully aligned and allowing the Divine to work its mysterious magic. I will help you surrender and allow love & sensuality take you on a journey back home. I will coach & guide you to more body, mental and spiritual consciousness. My intention for you is more empowerment, freedom, trust, truth and love in your life. 

 

Een sessie duurt ongeveer 2 uur en kost 170,-

 

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen. In case of a low income a lower price is possible. 

 

 

Coachsessie"Hoe wakker ben jij?"

 

In een coachsessie heb ik niet veel tekst nodig van jou om tot de kern te komen en te belichten waar jij nog kan groeien in bewustzijn. Mijn focus is jou te laten beseffen wat werkelijk waar is en wat jouw perceptie is. We onderzoeken ook op welke geloofsovertuigingen jouw percepties zijn gebaseerd, waardoor jij kunt kiezen voor nieuwe en ondersteunende  geloofsovertuigingen die jou wel helpen, waardoor jij meer jouw gewenste realiteit kunt creëren. Mijn visie op het leven is dat we geboren worden met het eenheidsbewustzijn en gedurende onze eerste levensjaren groeit ons zelfbewustzijn door het aanschouwen van onze omgeving (vooral onze ouders) en als we ouder worden groeien we in zelfkennis, zelfacceptatie en zelfliefde om uiteindelijk meer en meer te beseffen dat alles 1 is en dat wij licht & liefde zijn. 

Ik kan ook de zelfhulp-methode EFT = Emotional Freedom Techniques inzetten. Deze methode is een opvolger van de methode EMDR, waarbij je emoties op herinneringen en op hoe je je in het nu voelt kunt ontladen op een hele snelle en veilige manier. In tegenstelling tot EMDR kun je deze metho-de uiteindelijk zelf leren en op jezelf toepassen, zonder hulp van een therapeut.

 

I coach you in recognizing where in your story you can grow in selflove & truth. 

 

Een coachsessie op locatie kost 40,-  per half uur. En kan ook per email of telefoon en kost dan 20,- per kwartier. 

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.  In case of a low income a lower price is possible. 

 


Gong-sessie

De harmonieuze & helende klanken van de gong zijn zuivere geluidsgolven die elke cel van jouw lichaam doordringen.

 

Een gongsessie is als sonic therapy, de harmonieuze klanken zorgen voor heling van lichaam en geest. Lekker liggen en de trillingen van de gong door je heen laten gaan. Je komt in een stilte in jezelf omdat de luide klanken alles overstemmen, zelfs jouw gedachten. Het zal je ultieme ontspanning, meer balans, meer gronding en centering brengen. 

 

Longing for a lazy way of revitalizing your body, mind & soul?
The sounds from the gong are immense & intense and will help to heal your body & mind.

 

Een gongsessie duurt ongeveer een 1/2 uur en kost 70,-. Indien je met meer mensen komt: 60,- bij 2 personen, 50,- bij 3, 40,- bij 4, 35,- bij 5, 30,- bij 6 en 25,- bij 7 personen. In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.  In case of a low income a lower price is possible. 

Sessie Selfcare

Een sessie Selfcare/zelfzorg gaat om het aandacht geven aan jezelf, in de vorm van: 

- lichaamswerk zoals ademhalingsoefe-ningen, schudden, yoga oefeningen, gecenterd + symmetrisch dansen 

- jezelf leren tantrisch te leven en jezelf te masseren

- self-de-armouring leren

- de zelfhulpmethode  emotional freedom  techniques (EFT) leren

 

In een sessie zelfcare begeleid ik jou hierbij, dus ik leer je hoe je dit met jezelf thuis kunt doen. Hierdoor heb je niemand meer nodig but yourself! Echt het beste geschenk dat je jezelf kunt geven. Hoe vaker jij vibreert op de frequentie van liefde hoe meer liefde jij zult ervaren in jouw leven en hoe meer jij anderen hiermee "besmet".
Dus jij gaat zelf aan de slag met jouw innerlijk kind door middel van self-de-armouring. En jij gaat zelf zorgen voor jouw sexsuele energie via een tantramassage aan jezelf. En jij gaat zelf aligned dansen, zo vrij als een vogel. En je kunt ook kiezen om EFT te leren, een simpele en heel effectieve manierI om emotionele lading (op herinneringen of in je lijf) kwijt te raken. Ik leer het jou allemaal en ik gun het jou allemaal.

Ik spreek uit ervaring, want ik heb heel wat tijd  vrij gemaakt afgelopen jaren om mijn trillingsfrequentie te verhogen, met als doel op het niveau van  licht/ liefdesfrequentie te komen. Het wordt ook wel ascension genoemd, de weg naar het licht, het licht in jou. En die ervaringen met jezelf, waarbij je deze frequentie ervaart tijdens een sessie selfcare, mag jouw nieuwe verslaving worden. 

 

Een sessie duurt 1 - 2  uur afhankelijk van wat je allemaal wilt leren. 

Per uur kost het 70,- 

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.  In case of a low income a lower price is possible. 

Dans-sessie

Tijdens een danssessie leer ik je gecenterd & symmetrisch dansen, hierdoor zal er meer energie door  jou heen stromen en ben je doorgaans meer aligned (in 1 lijn verbonden met hemel & aarde). 

Daarna gaan we aligned & symmetrisch dansen, ik doe het voor en jij volgt en uiteindelijk begrijp je hoe het werkt en ga je vrij je eigen flow volgen. Door deze manier van dansen ben je het meest beschikbaar voor de energie die van boven en van onder door jou heen wil stromen. Daarbij kan ik je ook nog wat yoga-achtige houdingen voordoen als afwisseling voor een heerlijke dance-workout voor meer energie! Jij als energiewezen laat de torus die jij bent vrijer stromen.

 

I will teach you how to dance as aligned & symmetrically as possible and you will  experience your body as an optimal channel for the energy of the cosmos & the earth. You as a torus (being of energy) will flow  more freely.

 

Een danssessie duurt ongeveer een 1/2 uur en kost 20,- 

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.  In case of a low income a lower price is possible.