Your journey in this world is to open up to the light within and I can support you on your journey

De-armouring 

 

Bij De-armouring gaat het om het afdoen of afbreken van jouw harnas (armour), jouw bescherming die jij hebt opgebouwd. Iedereen heeft wel trauma's opgelopen, klein of groot. Als volwassene is het jouw werk om jezelf van deze trauma's te helen, het gaat om reparenting, het helen van jouw innerlijk kind.

De-armouring zal je bevrijden van oude onverwerkte pijn/trauma's en het zal je bekrachtigen in wie je werkelijk bent. Het is lichaams- en energiewerk met behulp van het aanraken van drukpunten, bewuste ademhaling en het maken klank. Door de pijn die in jouw lichaam energieblokkades heeft veroorzaakt weer te voelen kun je tot inzicht komen en kunnen we samen jouw innerlijk kind helen. De-armouring is een relatief nieuwe manier van trauma release via het lichaam en kan na 1 of meerder sessies al veel bevrijding geven. Zo lang je niet volledig jouw harnas hebt afgedaan, kun je niet volledig in vrijheid en vanuit onvoorwaardelijke liefde leven en zul je nog getriggered worden en vanuit jouw onderbewuste handelen.

Tijdens de sessie is het  aan jou om jouw pijngrens te bewaken, wat je communiceert door bewuste ademhaling, welke we vooraf aan de sessie zullen oefenen.

Naast je veilig, geliefd en je in goede handen voelen, ga je ook de blokkades in jouw lichaam voelen als letterlijke pijn. De pijngrens ligt bij 4 in een range van 1-5. Onder de fysieke pijn zit jouw emotionele pijn die als vanzelf in jouw bewustzijn komt via het ervaren van de fysieke pijn. Door je bewust te worden van de herinnering van de oude pijn, de liefdevolle aandacht die wij er beide voor hebben, het ademwerk en het maken van klank zul je jezelf helen.


Ik heb mijn training gehad bij de besten: Susanne Roursgaard, De'an Matuka & Sanna Sanita van Dearmouring arts.
Ik sta ook op hun site als 1 van de aanbevolen De-armouring Practitioners. Klik hier om op hun site te komen.

 

Deze sessie kost 200,- voor ongeveer 2 uur (inclusief een telefonisch intakegesprek en een landingsgesprek vooraf aan de sessie) .

 

Deze sessie is ook in combinatie met tantra massage te boeken en dan werk ik niet met pijn maar met energie, liefde, geduld en koestering.

 

Tantra massage met de-armouring

 

Deze sessie voelt als een bad van onvoorwaardelijke liefde, ultieme ontspanning, heling en volop genieten. De basis is je veilig en in goede handen voelen.

Bij Tantra (in het sanskriet: weefgetouw) gaat het over alle aspecten/delen van jezelf tot een geheel samen laten komen. Delen van jouw ziel zijn door trauma niet meer in jouw bewustzijn maar in jouw onderbewustzijn gaan huizen, als gekwetste delen, die erkenning en heling nodig hebben om weer vrij aanwezig te zijn in jouw bewustzijn. Hierdoor kan jij vanuit jouw totale zijn leven, authentiek en vrij.

Door de liefdevolle aanrakingen en energie-uitwisseling van onze twee lichamen kun je jezelf geheel ontmoeten en omarmen, dat is diep helend en kan voelen als een soort thuiskomen in jezelf of een ontmoeting met het goddelijke in jou. Hierbij ben je de ontvanger en hoef je niet na te denken over wat te doen.

De kunst van het schaamteloos ontvangen en genieten zal vooral jouw vrouwelijke energie laten stromen en brengt jouw bewustzijn van jouw hoofd naar jouw hart. Tantra is energiewerk dat werkt met liefdes- en seksuele energie, als tantrica ben ik meester over mijn eigen energie en leer jou graag ook meester te worden over jouw energie. Iedere sessie is weer een ontdekkingsreis die nooit hetzelfde verloopt. Ik laat mij leiden door in the flow, blanco en open te zijn voor wat er mag ontstaan, waarbij ik me laat leiden door Spirit. Jouw zintuigen worden allen positief gestimuleerd, waardoor jij meer lichaamsbewustzijn krijgt. Door vooraf onze grenzen te bespreken (wheel of consent) en door bewuste ademhaling, klank te maken en als het zo voelt ook mee te bewegen, zul je meer plezier, speelsheid, heelheid en meesterschap ervaren. Door de afwisseling met De-armouring zal jouw lichaam verzachten door het opheffen van energieblokkades in jouw lichaam en zal je vrijer worden van oude pijn.

 

Je zult je vrijer, speelser, krachtiger, lichter & lekkerder voelen na de sessie en je zult bewuster aanwezig zijn in jouw lijf en in jouw  leven.

En je zult een herinnering van onvoorwaardelijke liefde rijker zijn.

  

I work from the most loving place, being fully present & aligned and allowing Spirit to work its mysterious magic. I will help you surrender and allow love & sensuality take you on a journey back home. I will coach & guide you to more body, mental and spiritual consciousness. My intention for you is more empowerment, freedom, trust, truth and love in your life. 

 

Deze sessie is zonder kleren aan, met massageolie en kost 250,- voor ongeveer 2 uur (inclusief een telefonisch intakegesprek en een landingsgesprek)

 

 

 

 

Coaching, EFT (Emotional Freedom Techniques) en vocal soundhealing

In een coachingsessie kom ik snel tot de kern van jouw pijn en waarin jij nog kan groeien in bewustzijn, zelfkennis, zelfacceptatie en zelfliefde.

Pijn kan fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel zijn. Pijn is een boodschapper om jouw diepste roerselen aan het licht te brengen. 
Ik kan ook de zelfhulp-methode EFT = Emotional Freedom Techniques inzetten. Bij deze methode ontlaad je negatieve emoties, herinneringen en overtuigingen door met je vingertoppen te kloppen op meridiaanpunten en door te focussen op dat wat je wilt ontladen. 

EFT is vergelijkbaar met de methode EMDR, voor trauma release (PTSS), waarbij EFT, in tegenstelling tot EMDR, een zelfhulpmehode is die te leren is in een aantal sessies, waarna je het zelf thuis kunt toepassen, zonder begeleiding van een therapeut. Dit kan, omdat deze methode veel meer veiligheid biedt, de emoties zullen je niet overspoelen omdat je jezelf vooraf bekrachtigt en ze meteen ontlaadt.

 

Vocal soundhealing is ook een manier om jezelf te helen. Onze eigen stem is het sterkste instrument dat we hebben om onszelf te helen en om ons in het moment van stress, trauma of ongenoegen onszelf direct te ontladen.  Door het maken van klank kan de vastzittende energie  weer gaan stromen en zul je je bevrijd en zelfs geheeld voelen. Jouw klanken bevatten informatie waaruit ik jou kan coachen om tot de oorsprong van jouw emotionele pijn te komen en deze door erkenning, inzicht en vibratie (van je stem) te helen. 

 

I coach you in recognizing where in your story you can grow in selflove & truth and overcome your emotional pain. 

 

Een eerste coachingsessie zal anderhalf uur zijn en kost 111,-,  daarna is het 40,-  per 1/2 uur op locatie bij mij of bij jou.
Na de eerste sessie kan het ook of via zoom of
 de  telefoon (facetimen) en kost dan 20,- per kwartier. Om EFT goed te leren en om het beste resultaat te behalen raad ik minimaal 3 1/2 uur coaching aan.

 

  

 

 

Sound healing: een gongbad plus stemvorken

 

Een soundhealingsessie is als sonic therapy, de harmonieuze klanken zorgen voor heling van lichaam en geest. Lekker liggen en de klanken, vibraties door je heen laten gaan. Je komt in een stilte in jezelf omdat de luide klanken alles overstemmen, zelfs jouw gedachten. De vibraties zullen jouw cellen doordringen, ultieme ontspanning, gronding en harmonie brengen, mogelijk inzichten geven, jouw frequentie verhogen en energieblokkades opheffen. We bestaan we voor ongeveer 75% uit water, wat heel gevoelig is voor vibraties vanuit de omgeving.

 

Longing for a lazy way of revitalizing your body, mind & soul?
The sounds from the gong are immense & intense!

 

Een sessie duurt ongeveer een 1/2 uur en kost 44,-. Indien je met z'n tweeën komt is het 33,- p.p.

 

 

Frequentie therapie  

 

Een sessie met de Tera Hertz pen van Prife verhoogt jouw frequentie en zelfgenezende vermogen. Het is een combinatie van Terahertz frequentie, hitte shock therapie (dringt 20 tot 30 cm doorin het lichaam), kristal technologie en quantum technologie en verlaagt het onstekingsgehalte en pijn in jouw lichaam. Circa 70% van de mensen heeft last van 1 of meerdere vormen van chronische ontstekingen, wat de oorzaak is van vele fysieke klachten en ziektes. 

 

Een sessie duurt ongeveer 3/4 uur en kost 55,-.

 

 

 

Retraites van een dag

 

Een retraite in een natuurrijke omgeving met verschillende activiteiten (je kunt zelf deels kiezen wat je wilt gaan doen)
en veel stilte en met jezelf zijn. Ik begeleid alleen jou of je kunt met z'n tweeën komen. (dan krijg je korting per persoon)

 

Mogelijke activiteiten:

- intake + coaching (neem een foto mee van dat je een jong kind was) 

- stilte en schrijfpauze (integratie)

- lichaamsoefeningen en ademwerk (bouncen, bewuste ademhaling, klank maken, chi gong, staande meditatie en shiatsu) 

- begeleide meditatie

- in de natuur zijn met de focus op al jouw zintuigen, bewust waarnemen met een open hart (tantrisch leven)

- de-armouringsessie (heeft een meerprijs van 53,-)

- tantra massage met de-armouring (heeft een meerprijs 85,-)

- coaching/EFT/vocal sound healing 

- gongbad en stemvorken (sound healing)

- frequentie therapie (tera hertz frequentie)

- aligned dansen (party), optie met plantmedicine

- eten

 

De retraite van 10:00 -18:00 of 14:00 - 20:00 (korter en andere tijden zijn bespreekbaar)

 

De prijs is 333,-  en 222,-  p.p. als je met z'n tweeen komt

 

Voor een totale reset met alle sessies (waarvan een aantal meerdere keren) kun je kiezen voor twee retraite dagen deels vrij in te vullen.

Of het 8-weeksprogramma, waar in totaal 12 uur aan sesssies zit, waarvan 2x 1/2 uur lichaamsoefeningen en ademwerk, 5 uur coaching, 1x 1/2 uur soundhealing, 4 uur frequentie therapie, de sessie van 2 uur tantra massage met de-armouring en 2x 1/2 uur aligned dansen.

 

De prijs voor het 8-weekse programma is 850,- (ipv 1035,- als je alles los zou boeken)

 

 

 

 

 

 

 


Alignment class

Deze les is voor een betere lichaamshouding (warior pose), alignment met Spirit, meer focus op jezelf, meer stilte in je hoofd, meer energie en presence (aanwezigheid in het nu). 

Deze les onderga je staand en bestaat uit drie onderdelen. Het eerste deel bestaat uit het schudden (bouncen) van het lichaam, bewuste ademhaling, klank maken, chi gong, een korte staande meditatie en shiatsu. Het tweede deel is aligned en symmetrisch dansen door het nadoen van de docent, plus een stuk vrij dansen en persoonlijke begeleiding van de docent.

Het derde deel is in een kring delen wat de ervaringen waren en voor de toekomst nog wat wijsheid  van de docent.
De dans is speels, iedere keer anders, empowering, makkelijk en leuk om na te doen, met veel verschillende gevoelens, omdat de bewegingen komisch, sensueel en anders zijn dan je gewend bent te dansen.


Deze les duurt een 1 uur met een groepsgrootte van 4 - 33 personen.

Prijs is in overleg.

 

 

 

Kindercoaching: meer zelftvertrouwen voor uw kind!

Het belangrijkste wat we kinderen te leren hebben is zelfvertrouwen en (zelf)liefde.

Ik coach jouw/jullie kind zodat zijn/haar zelfvertrouwen en zelfliefde zal toenemen.

Ik gebruik hierbij mijn ervaring als faalangstreductie trainer, mentor en counselor op een middelbare school en jullie input als ouders.

Ik zal een uur met uw kind doorbrengen. We zullen spelen, praten en lachen. Ik zal vooral ingaan op het gevoel, het zelfbeeld, eerdere ervaringen en de geloofsovertuigingen van uw kind. Ik zal waarschijnlijk ook de zelfhulpmethode EFT (Emotional Freedom Techniques) (zie bij coachingsessie hierboven voor meer uitleg) inzetten. U kunt als ouder op een afstandje ons aanschouwen als u dat wenst. Daarna zal ik bij u thuis een uur doorbrengen, het liefst met de hele familie en rond etenstijd om zo te kunnen oberserveren waarin ik nog groei zie als het gaat om het creeeren van meer  zelfvertrouwen, zelfliefde en bewustzijn bij uw kind. Vooraf aan de sessie zal ik met behulp van EFT bepalen hoe groot het zelfvertrouwen en de eigen wijsheid is van uw kind volgens uw kind zelf en volgens u als ouder(s). Dit zal ik ook aan het einde van de sessie doen, om zo te kunnen zien of het toegenomen is. 

 

Give your child the confidence it needs to be free & happy! 

 

Deze coachingsessie duurt ongeveer 3  uur en kost 133,-

Awakening and release parties

Een feest met vier onderdelen, eerst een aantal lichaamoefeningen (schudden, bewuste ademhaling, klank maken, chi gong,een  korte staande meditatie en shiatsu).  Het tweede deel  is sharing en coaching over awakening to the truth.

Het derde deel is een les aligned en symmetrisch dansen, waarbij je de docent nadoet. En het vierde deel is vrij dansen. Er wordt voor goede en senduele dansmuziek  gezorgd.

 

 

Dit feest duurt 2 - 4 uur met een prijs van 150,- voor 2 uur, 200,- voor 3 uur en 250,- voor 4 uur met een groepsgrootte vanaf 4  personen. Het kan dus als verjaardags- en thuisfeestje, maar ook in een dancing voor grotere groepen.