Your journey in this world is to open up to the light within

De-armouring 

 

Bij De-armouring gaat het om het afdoen of afbreken van jouw harnas (armour), jouw bescherming die jij hebt opgebouwd. Iedereen heeft wel trauma's opgelopen, klein of groot. Als volwassene is het jouw werk om jezelf van deze trauma's te helen, het gaat om reparenting, het helen van jouw innerlijk kind.

De-armouring zal je bevrijden van oude onverwerkte pijn/trauma's en het zal je bekrachtigen in wie je werkelijk bent. Het is lichaams- en energiewerk met behulp van het aanraken van drukpunten, bewuste ademhaling en het maken klank. Door de pijn die in jouw lichaam energieblokkades heeft veroorzaakt weer te voelen kun je tot inzicht komen en kunnen we samen jouw innerlijk kind helen. De-armouring is een relatief nieuwe manier van trauma release via het lichaam en kan na 1 of meerder sessies al veel bevrijding geven. Zo lang je niet volledig jouw harnas hebt afgedaan, kun je niet volledig in vrijheid en vanuit onvoorwaardelijke liefde leven en zul je nog getriggered worden en vanuit jouw onderbewuste handelen.

Tijdens de sessie is het  aan jou om jouw pijngrens te bewaken, wat je communiceert door bewuste ademhaling, welke we vooraf aan de sessie zullen oefenen.

Naast je veilig, geliefd en je in goede handen voelen, ga je ook de blokkades in jouw lichaam voelen als letterlijke pijn. De pijngrens ligt bij 4 in een range van 1-5. Onder de fysieke pijn zit jouw emotionele pijn die als vanzelf in jouw bewustzijn komt via het ervaren van de fysieke pijn. Door je bewust te worden van de herinnering van de oude pijn, de liefdevolle aandacht die wij er beide voor hebben, door het ademwerk en het maken van klank zul je jezelf helen.


Ik heb mijn training gehad bij de besten: Susanne Roursgaard, De'an Matuka & Sanna Sanita van Dearmouring arts.
Ik sta ook op hun site als 1 van de aanbevolen De-armouring Practitioners. Klik hier om op hun site te komen.

 

Deze sessie kan met of zonder kleding aan en kost 200,- voor ongeveer 2 uur (inclusief een telefonisch intakegesprek en een landingsgesprek vooraf aan de sessie) .

 

 

 

Tantra massage met de-armouring

 

Deze sessie voelt als een bad van onvoorwaardelijke liefde, ultieme ontspanning, heling en volop genieten. 

Bij Tantra (in het sanskriet: weefgetouw) gaat het over alle aspecten/delen van jezelf tot een geheel samen laten komen.

Door de liefdevolle aanrakingen en energie-uitwisseling van onze twee lichamen kun je jezelf geheel ontmoeten en omarmen, dat is diep helend en kan voelen als een soort thuiskomen in jezelf of een ontmoeting met het goddelijke in jou. Hierbij ben je de ontvanger en hoef je niet na te denken over wat te doen.

De kunst van het schaamteloos ontvangen en genieten zal vooral jouw vrouwelijke energie laten stromen en brengt jouw bewustzijn van jouw hoofd naar jouw hart. Tantra is energiewerk dat werkt met liefdes- en seksuele energie, als tantrica ben ik meester over mijn eigen energie en leer jou graag ook meester te worden over jouw energie. Iedere sessie is weer een ontdekkingsreis die nooit hetzelfde verloopt. Ik laat mij leiden door in the flow, blanco en open te zijn voor wat er mag ontstaan. Jouw zintuigen worden allen (behalve proeven) positief gestimuleerd, waardoor jij meer lichaamsbewustzijn krijgt. Door vooraf onze grenzen te bespreken (wheel of consent) en door bewuste ademhaling, klank te maken en als het zo voelt ook mee te bewegen, zul je meerplezier, speelsheid en meesterschap ervaren. 

 

Je zult je vrijer, krachtiger, lichter & lekkerder voelen na de sessie en je zult bewuster aanwezig zijn in jouw lijf en in jouw  leven.

  

I work from the most loving place, being fully present & aligned and allowing the Divine to work its mysterious magic. I will help you surrender and allow love & sensuality take you on a journey back home. I will coach & guide you to more body, mental and spiritual consciousness. My intention for you is more empowerment, freedom, trust, truth and love in your life. 

 

Deze sessie is zonder kleren aan, met massageolie en kost 250,- voor ongeveer 2 uur (inclusief een telefonisch intakegesprek en een landingsgesprek)

 

 

 

Coaching & EFT

In een coachingsessie komen we snel tot de kern waarin jij nog kan groeien in bewustzijn en (zelf)liefde.  Mijn focus is jou te laten beseffen wat werkelijk waar is en wat jouw perceptie is. We onderzoeken ook op welke geloofsovertuigingen jouw percepties zijn gebaseerd, waardoor jij kunt kiezen voor meer ondersteunende  geloofsovertuigingen, waardoor jij meer jouw gewenste realiteit kunt creëren. 

Ik kan ook de zelfhulp-methode EFT = Emotional Freedom Techniques inzetten. Bij deze methode ontlaad je negatieve emoties, herinneringen en overtuigingen door met je vingertoppen te kloppen op meridiaanpunten en door te focussen op dat wat je wilt ontladen. 

EFT is vergelijkbaar met de methode EMDR, voor trauma release (PTSS), waarbij EFT, in tegenstelling tot EMDR, een zelfhulpmehode is die te leren is in een sessie met mij, waarna je het zelf thuis kunt toepassen, zonder begeleiding van een therapeut. Dit kan, omdat deze methode veel meer veiligheid biedt, de emoties zullen je niet overspoelen omdat je ze meteen ontlaadt. 

 

I coach you in recognizing where in your story you can grow in selflove & truth. 

 

Een coachingsessie en/of EFT-sessie kost 80,-  per uur. Het kan ook per email, telefoon of facetimen of skype en kost dan 20,- per kwartier. (mede omdat ik maar weinig woorden (van jou en mezelf) nodig heb, dat scheelt veel tijd)

 

 

Retraite  (3-6 uur)

 

Een retraite in een natuurrijke omgeving met verschillende activiteiten (je kunt zelf deels kiezen wat je wilt gaan doen)
en
 veel stilte en met jezelf zijn. Ik begeleid alleen jou of je kunt met z'n tweeën komen.

 

activiteiten:

- intake + coaching (neem een foto van dat je een jong kind was mee) + EFT

- stilte en schrijfpauze

- lichaamswerk (shaken, ademhalingsoefening, klank maken, chi gong, shiatsu en staande meditatie) 

- begeleide meditatie, liggend

- schrijfpauze

- in de natuur zijn (bos- of parkwandeling), focus op al jouw zintuigen & bewust waarnemen (tantrisch)

- stilte en schrijfpauze

- De-armouringsessie

- stilte en schrijfpauze

- coaching/EFT 

- gongsessie

- aligned & symmetrisch dansen (party), optie met plantmedicine

- eten (bij langer dan 3 uur)

 

De retraite start 11:00 of 15:00 of 18:00

De prijs is afhankelijk van de gekozen activiteiten en de duur, met een minimum van 250,-  (kom je met z'n tweeen dan krijg je korting p.p.

 

 

Gongsessie

 

Een gongsessie is als sonic therapy, de harmonieuze klanken zorgen voor heling van lichaam en geest. Lekker liggen en de trillingen van de gong door je heen laten gaan. Je komt in een stilte in jezelf omdat de luide klanken alles overstemmen, zelfs jouw gedachten. Het zal je ultieme ontspanning, gronding en harmonie brengen en mogelijk inzichten geven, jouw vibratie verhogen en blokkades lostrillen. 

 

De harmonieuze & helende klanken van de gong zijn zuivere geluidsgolven die elke cel van jouw lichaam doordringen.

 

Longing for a lazy way of revitalizing your body, mind & soul?
The sounds from the gong are immense & intense!

 

 

Een gongsessie duurt ongeveer een 1/2 uur en kost 50,-. Indien je met z'n tweeën komt is het 35,- per persoon, met z;n drieën 30,- en met z'n vieren 25,-

 

 

 


Lichaams- en ademwerk

Deze sessie onderga je staand en bestaat uit het schudden van het lichaam, bewuste ademhaling, klank maken, chi gong, staande meditatie en shiatsu.


Deze sessie duurt een 1/2 uur en kost 50,-.
Deze sessie kun je heel fijn als ochtendritueel doen en dus na 1 of 2x kun je het thuis zonder mij gaan doen.

 

De uitgebreide versie is ook nog daarna liggend het ondergaan van sonic therapy door middel van stemvorken (tuning forks) en mijn eigen stem.

 

De uitgebreide versie duurt 1 uur en kost 80,-.

 

 

 

Kindercoaching: meer zelftvertrouwen voor uw kind!

Het belangrijkste wat we kinderen te leren hebben is zelfvertrouwen en (zelf)liefde.

Ik coach jouw/jullie kind zodat zijn/haar zelfvertrouwen en zelfliefde zal toenemen.

Ik gebruik hierbij mijn ervaring als faalangstreductie trainer, mentor en counselor op een middelbare school en jullie input als ouders.

Ik zal een uur met uw kind doorbrengen. We zullen spelen, praten en lachen. Ik zal vooral ingaan op het gevoel, het zelfbeeld, eerdere ervaringen en de geloofsovertuigingen van uw kind. Ik zal waarschijnlijk ook de zelfhulpmethode EFT (Emotional Freedom Techniques) (zie bij coachingsessie hierboven voor meer uitleg) inzetten. U kunt als ouder op een afstandje ons aanschouwen als u dat wenst. Daarna zal ik bij u thuis een uur doorbrengen, het liefst met de hele familie en rond etenstijd om zo te kunnen oberserveren waarin ik nog groei zie als het gaat om het creeeren van meer  zelfvertrouwen, zelfliefde en bewustzijn bij uw kind. Vooraf aan de sessie zal ik met behulp van EFT bepalen hoe groot het zelfvertrouwen en de eigen wijsheid is van uw kind volgens uw kind zelf en volgens u als ouder(s). Dit zal ik ook aan het einde van de sessie doen, om zo te kunnen zien of het toegenomen is. 

 

Give your child the confidence it needs to be free & happy! 

 

Deze coachingsessie duurt 2  uur en kost 100,-

Dans-sessie

Tijdens een danssessie leer ik je aligned & symmetrisch dansen, hierdoor zal er meer energie door  jou heen stromen en ben je doorgaans meer  verbonden met hemel & aarde. 

ik doe het voor en jij volgt en uiteindelijk begrijp je hoe het werkt en ga je vrij je eigen flow volgen. Door deze manier van dansen ben je het meest beschikbaar voor de energie die van boven en van onder door jou heen wil stromen. Daarbij kan ik je ook nog wat yoga-achtige houdingen voordoen als afwisseling voor een heerlijke dance-workout voor meer energie! 

 

I will teach you how to dance as aligned & symmetrically as possible and you will  experience your body as an optimal channel for the energy of the cosmos & the earth. 

 

Een danssessie kan zo lang duren als jij wilt en kost 50,- voor het eerste 1/2 uur en daarna 10,- per 1/2 uur.
Indien je met z'n tweeën komt is het 35,- per persoon en met z'n drieën 30,- voor het eerste half uur en 5,-  per 1/2 uur extra.