Are you ready for complete surrender?

"The purpose of these sacraments is to purify and to open the road.

When it opens, it's as clear as the blue sky and the stars at night are as bright as suns."

 

 —Aurelia Aurora Catarino (Mazatec shaman)

Salvia divinorum/ love smoke/wholy smoke

Salvia divinorum is door de mazatec indianen ontdekt. De sjamanen van de mazatekstam zagen de Salvia divinorum plant als een heilig kruid. Het was voor hun een middel om in trance te komen en op die manier te kunnen communiceren met de goden. Het wordt naast in sjamanisme ook gebruikt voor healing, meditatie en onderzoek naar bewustzijn (het verruimt jouw bewustzijn). Het is van groot belang om het in een soort ritueel en onder begeleiding van een verantwoordelijk iemand te gebruiken, met de juiste intentie. 
Het effect na 1 trekje is direct en duurt maximaal 1 uur en de piek duur 5 minuten tot 15 minuten en voor je gevoel lijkt het een eeuwigheid. Je belandt in een soort van tijdloosheid en in "het grote niets". Het werkt namelijk dissociatief, waar niet iedereen zich fijn bij voelt, dus we bespreken vooraf of dit iets voor jou is of niet. 1 van de dingen die je bijvoorbeeld goed moet kunnen is je helemaal overgeven/de controle los kunnen laten. Dus geen angst hebben voor het ongekende. Wat ook van belang is, is dat je al voor een groot deel leeft vanuit liefde. Want hoe liefdevoller jij bent hoe fijner jouw ervaring met Salvia zal zijn.


As a full ceremony

Voorbereiding om in de goede modus te komen, 1 trekje loves smoke en na de piek kan je kiezen hoe je verwend wilt worden, waarbij je kunt kiezen (of ik kies voor jou vanuit mijn intuïtie) voor in stilte blijven liggen en chillen met 432 Hz muziek op, lekker eten en drinken, zelf dansen, samen dansen of kijken naar mijn dansen op sensual deep house muziek, spiritueel/filosofisch praten liggend of zittend op de bank of dat ik energiewerk of de-armouring met je doe. 
Alles vindt in de woonkamer plaats, waar alle ruimte is voor wat je maar wilt.
Het proces kan 2-3 uur duren, het is aan jou wanneer je weer naar huis wilt. De bijzondere ervaring van de Salvia is bij deze sessie het meest optimaal, vanwege de vrijheid, het meegaan in jouw behoeften, i.p.v. dat het al deels vooraf bepaald is wat we gaan doen.

 

It is your party and I am at your service! Total freedom & surrendering to whatever you feel like. 

 

De hele ceremonie inclusief eten en drinken kost 150,-

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.

As opener before a tantra-massage + de-armouring-session

Als je kiest voor de tantramassage/de-armouringsessie dan neem je de love smoke boven op de "trantra-kamer", zodat je meteen aansluitend kunt meegaan in de energie ervan en waardoor je je makkelijker kunt overgeven aan de liefdes- en seksuele energie die ik tijdens de sessie bij jou opwek. Hierdoor kun je je veel makkelijker overgeven, alle delen van jezelf omarmen en blokkades loslaten.

 

De meerprijs met Salvia is 50,- 

 

Deze meerprijs is groter dan bij de andere sessies omdat er minder grenzen zullen zijn in de intimiteit.

as opener before a coach/gong/dancesession

Als je salvia neemt vooraf aan de sessie, dan zul je meer open staan voor groei in zelfkennis, zelfacceptatie en zelfliefde. Je zult ook dieper ons bestaan kunnen ervaren en meer begrijpen van wat ik met je doe en bespreek. Je zult dieper voelen en makkelijker ballast loslaten.
De intentie waarmee we werken is:
Leven vanuit vrijheid, vertrouwen en liefde en dit zal makkelijker worden gemanifesteerd.

 

De meerprijs met Salvia vooraf is 20,-