Are you ready for complete surrender?

"The purpose of these sacraments is to purify and to open the road.

When it opens, it's as clear as the blue sky and the stars at night are as bright as suns."

 

 —Aurelia Aurora Catarino (Mazatec shaman)

Salvia divinorum/ love smoke/wholy smoke

Salvia divinorum is door de mazatec indianen ontdekt. De sjamanen van de mazatekstam zagen de Salvia divinorum plant als een heilig kruid. Het was voor hun een middel om in trance te komen en op die manier te kunnen communiceren met de goden. Het wordt naast in sjamanisme ook gebruikt voor healing, meditatie en onderzoek naar bewustzijn (het verruimt jouw bewustzijn). Het is van groot belang om het in een soort ritueel en onder begeleiding van een verantwoordelijk iemand te gebruiken, met de juiste intentie. 
Het effect na 1 trekje is direct en duurt maximaal 1 uur en de piek duur 5 minuten tot 15 minuten en voor je gevoel lijkt het een eeuwigheid. Je belandt in een soort van tijdloosheid en in "het grote niets". Het werkt namelijk dissociatief, waar niet iedereen zich fijn bij voelt, dus we bespreken vooraf of dit iets voor jou is of niet. 1 van de dingen die je bijvoorbeeld goed moet kunnen is je helemaal overgeven/de controle los kunnen laten. Dus geen angst hebben voor het ongekende. Wat ook van belang is, is dat je al voor een groot deel leeft vanuit liefde. Want hoe liefdevoller jij bent hoe fijner jouw ervaring met Salvia zal zijn.


As a full ceremony

Eerst doen we een voorbereiding (intake, met de focus op jouw intentie en op liefde, 432 Hz muziek op, ademwerk en shaken) om in de goede modus te komen daarna 1 trekje loves smoke en na de piek kun je kiezen wat je wilt. Je kunt kiezen (of ik kies voor jou vanuit mijn intuïtie) voor in stilte blijven liggen en chillen met 432 Hz muziek op, zelf dansen/samen dansen of kijken naar mijn aligned & symmetrisch dansen op sensual deep house muziek, spiritueel/filosofisch praten (inclusief coaching), de-armouring,  lekker eten en drinken of alle onderdelen zijn mogelijk in 1 sessie. 

Er is een 2-persoonsmatras tot jouw beschikking waarop je heerlijk kunt liggen en naar de prachtige bomen en lucht kunt kijken. Wat ook heel fijn kan zijn is met een blinddoek om in het donker te zijn en alleen maar naar de muziek (432Hz) te luisteren en je lichaam heel bewust te voelen (dat is ook wat de sjamanen doen).
Het proces kan 2-3 uur duren, het is aan jou wanneer je weer naar huis wilt. De bijzondere ervaring van de Salvia is bij deze sessie het meest optimaal, vanwege de vrijheid, het meegaan in jouw behoeften, i.p.v. dat het al deels vooraf bepaald is wat we gaan doen.

 

It is your party and I am at your service! Total freedom & surrendering to whatever you feel like. 

 

De hele ceremonie inclusief eten en drinken kost 150,-

In geval van een laag inkomen is een lagere prijs overeen te komen.